Asociatia “Salvează o inimă” si A.S.C.O.R Suceava impreuna pentru un suflet
Activitati - Comunicate de presa

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 26.11.2012 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Duminică 2 decembrie, 2012 Asociația “Salvează o inimă” si A.S.C.O.R Suceava vor organiza evenimentul caritabil:”Lumină din Lumină” ce va avea loc la Biserica “Sf. Dumitru” Suceava incepând cu ora 16:00.

În cadrul evenimentului va concerta Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul”. Scopul evenimentului este de a strânge fonduri care vor fi donate fetiței Leontina Nicoleta Calin pentru operația de retinoapie de prematuritate.

Nicoleta este în clasa a doua la școala de nevăzători din Buzău. S-a născut prematur și, la 6 luni, a fost diagnosticată cu dezlipire de retină.(retinopatie de prematuritate de gradul V) Părinții au strâns cu greu 6000 de euro, au operat-o în Belgia, însă fără rezultate. Se pare că Nicoleta ar putea să-și vadă părinții, prietenii, să vadă icoanele la care, din când în când, se roagă. Șansa ei o reprezintă o clinica William Beaumont din Detroit.Însă pentru a putea ași opera fetița, familia Călin are nevoie de suma de 30.000 de dolari care reprezintă doar costurile operației înafară de costurile chiriei și transportului.

Leontina nu ştie ce înseamnă lumina. Nici din ce culori e plăsmuită lumea înconjurătoare. Şi ce este mai trist, nici chipurile părinţilor nu le cunoaşte. Aşa s-a născut - prematur, la 7 luni, cu grave deficienţe de vedere.

Zdrobiţi de durere din cauza situaţiei care părea fără ieşire, cei doi soţi, mobilizaţi de dragostea pentru fiica lor, nu au încetat să găsească o soluţie pentru sănătatea ei.

Numai împreună putem reda micuței speranța de a vedea chipul celor dragi.Pentru Leontina fiecare bănuț contează.

Vă aștept cu drag!

 

{gallery}26.11.2012{/gallery}